WTO Group

Национален телефонен номер - 0700 18 WTO (986)

Logos Logos

Условия на програмата Shipments & More

В програмата Shipments & More може да се участва посредством регистрация за участие в сайта на компанията – www.wto.bg. Участник в програма Shipment & More може да стане всяко физическо или юридическо лице, клиент на Уърлд Транспорт Оувърсийз България ЕООД.

1. Натрупване на Shipments & More точки

Shipments & More точки се получават за всички пратки, заявени в период на активна кампания. Пратка е стока, заявена за транспорт с контейнерен, групажен, въздушен или сухопътен транспорт. Всяка една пратка, заявена за транспорт към Уърлд Транспорт Оувърсийз България ЕООД, носи по 1 точка. Заявката за транспорт може да съдържа няколко пратки и в този случай същата ще носи съответния брой точки т.е., ако в една заявка се съдържат 3 пратки / 3 контейнера, 2 контейнера и групажна пратка и т.н./, то тази заявка носи 3 точки. Използвайки уеб сайта на Уърлд Транспорт Оувърсийз България ЕООД – www.wto.bg, всеки регистриран клиент може да види баланса на Shipment & More точките си към момента, както и да провери кога и колко Shipments & More точки са били начислени или са били отнети при обмяна срещу награда от каталога.

2. Замяна на Shipments & More точки

Получените Shipments&More точки могат да бъдат заменени единствено за съответната награда, която фигурира в каталога на програмата, Заявка за замяна се прави от нашата интернет страница в съответния акаунт на клиента , чрез кликване на бутона „ЗАМЯНА”. При осъществяване на замяна съответния брой точки се изваждат от наличните до момента.

3. Примерен каталог от програмата Shipments & More:

3.1. За натрупани 12 точки

Уикенд за двама в България

Наградата включва 2 нощувки със закуска в 3 или 4 звезден хотел в някои от зимните курорти в България.

3.2. За натрупани 25 точки

Получавате една от посочените награди по избор:

A. Двупосочни билети за двама от София до Прага, Будапеща или Виена

B. SMARTPHONE

3.3. За натрупани 50 точки

Получавате една от посочените награди по избор:

A. Двупосочен самолетен билет от София до Китай или САЩ

Наградата е валидна за следните дестинации от София:

Китай* – Шанхай, Хонг Конг и Пекин

САЩ* – Ню Йорк, Вашингтон и Лос Анджелис

* – За тези дестинации ще получите туристически ваучери на стойност съответния самолетен билет, така че, ако искате да пътувате до друга дестинация в съответната държава просто трябва да доплатите разликата на туристическата агенция.

B. Уикенд за двама в Париж

Наградата включва 2 двупосочни билета до Париж и 2 нощувки със закуска в 3 или 4 звезден хотел в града.

C. Преносим компютър

4. Изпълнение на заявките за замяна на точки

Заявката за замяна на съответния брой точки в една от изброените награди ще бъде изпълнена до 1 месец от получаването й. В случай, че заявката за замяна е уикенд за двама или самолетни билети, компанията не се ангажира с точна дата за изпълнение в зависимост от желанието на клиента, но крайния срок от 1 месец се запазва.